La Trono vendrà entrades a 10 euros als menors de 30 anys

Tenir menys de 30 anys tindrà premi de cara a la temporada de tardor de la Sala Trono. Tot aquell que formi part d'aquesta franja d'edat només pagarà 10 euros per poder gaudir de qualsevol dels 14 espectacles que s'han programat fins a finals de gener.

Es tracta d'un descompte que només s'aplicarà a taquilla i que busca renovar el públic de la Trono.

La temporada de tardor de la Trono comptarà amb l'estrena absoluta de 'Lot 06/05 pedrota', una producció sobre el robatori de la llamborda de la plaça del Mercadal de Reus l'any passat.

També es representaran per primer cop a Catalunya 'Homenaje a una desconocida', de la companyia Teatro de LaCatrina de Madrid; i 'Els tardígrads' de Pablo Díaz del Río.  Un dels plats forts serà 'Isadora a l'armari', que ve d'omplir el Festival Grec.

Bones intencions setembre 2022

D'altra banda, tornen èxits de la Trono com 'Les bones intencions' o 'You say tomato', que ha girat per Catalunya, Madrid o l'Argentina des que va estrenar-se l'any 2015.

També es programarà 'Beuré de la teva aigua', la primera producció conjunta de les quatre sales privades de fora de Barcelona.

La nova temporada de la Trono començarà la setmana que ve amb 'Les bones intencions''Les coses excepcionals', de la companyia Sixto Paz i el Terrat.

 

Consulta la programació completa aquí