Santa Tecla ja ha començat!

 

Tarragona ja ha anunciat l’inici de Santa Tecla. Aquest vespre, des de la plaça de la Font ja s’ha llençat la primera tronada de les festes. Un so característic de la Crida que, abans, ha atorgat a la Banda Unió Musical de Tarragona el privilegi de ser la Perpetuadora de Santa Tecla.

Enguany, com a novetat, l’acte ha estrenat format perquè els homenatges a la Perpetuadora, com també als Teclers i Tecleres d’Honor s’ha fet des de la plaça de la Font. Com sempre, això sí, des del balcó del Palau Municipal s’ha efectuat el toc d’obertura per part de la Cobla de Ministrers del Consell Municipal.

PROTAGONISME PER A LA BUMT

Des del mateix espai, l’alcalde Pau Ricomà ha fet la Crida per convidar a la ciutadania a participar de les festes i també, des del balcó, Ricomà i els representants de la Banda Unió Musical han encès la primera tronada de la Festa Major.

Catorze Morters de Santa Tecla que han ressonat al cel de la ciutat per proclamar oficialment l’inici de les festes, aquest 2022 molt especials per la commemoració dels 700 anys de l’arribada del braç. Per això són unes festes extraordinàries que duren 3 dies més del que és habitual. Van començar dos dies abans i acabaran el dia 25, amb un gran concert a la Catedral.