El PSC de Tarragona allarga la mà a ERC per als pressupostos

 

El PSC de Tarragona allargarà la mà a Esquerra Republicana per negociar els pressupostos municipals de l'any vinent; any, per cert, d'eleccions. Els socialistes ho han anunciat aquest dimecres en un esmorzar amb els periodistes tarragonins, quan ja comença a agafar forma la precampanya electoral de cara als comicis municipals del pròxim 2023.

Els comptes de l'ajuntament d'enguany estan prorrogats, ja que el govern i l'oposició no van ser capaços d'arribar a una entesa per aprovar-ne de nous; aquesta és una situació que el PSC vol evitar. Ara bé, no volen que la CUP, partit del govern, formi part de l'equació.

El PSC també ha carregat contra els cupaires arran de la moció presentada per al ple municipal d'aquest divendres, en què la CUP vol obrir una reflexió pública entorn de la indústria dels creuers a Tarragona. 

Viñuales també ha presentat altres propostes per al programa electoral.; entre d'altres, destaca una proposta de col·laboració amb el Col·legi d'Arquitectes per reduir dràsticament els processos d'atorgament de llicències d'obres.