×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

17 punts més per salvar-se

Són només estadístiques però també una bona guia per saber què ha de fer el Nàstic per continuar al futbol professional. Aquesta dècada la mitjana de salvació a Segona se situa en 48,25 punts. I queden per davant 16 partits de Lliga. Nano té per davant 16 partits, un terç de Lliga en què ha de mantenir el ritme de puntuació mostrat fins ara per salvar-se, això sí, sense deixar de patir.

Des dels inicis de la present dècada la permanència més cara s'ha situat als 45 punts i la més barata als 51. Va ser l'any 2010 quan justament el Nàstic de Luis César va jugar amb foc per gairebé cremar-se. Ara bé, les diferències amb el projecte actual són abismals i és que aquell equip, en la present jornada 27, disposava de 7 punts de marge respecte al descens.

Aquest cop no hi ha marge d'error: Nano només compta amb el coixí de 3 punts guanyat a Albacete, just abans de rebre el Saragossa i de viatjar al Mini Estadi del Barça B. Però, útils o no, les estadístiques de la Segona Divisió apunten que aquest cop no toca signar cap miracle al darrer tram de la Lliga. Des de l'any 2010, la barrera entre el futbol professional i el pou de la Segona B s'ha situat als 48,25 punts. Si aquesta xifra es manté, significa que el Nàstic només ha d'aconseguir 17 dels 48 punts pendents de disputar-se. O el que és el mateix, 5 victòries i 2 empats. Al Nou Estadi han de celebrar-se encara 7 jornades aquesta temporada.