×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

El CBT-Collblanc, dissabte i en directe a TAC12

Berni Álvarez assenyala el Serrallo com la via per apaivagar definitivament les pors per assolir o no la permanència. Davant hi haurà un rival fet per pujar i que ha de guanyar a Tarragona per no despenjar-se. Els blaus no guanyen a casa des del 14 d'octubre.

Fa gairebé 4 mesos que el pavelló del Serrallo no veu guanyar el seu equip. Aquella vegada contemplar-ho amb David Mesa i els germans Dani i David Fernández a la pista. Ara, en canvi, tots 3 estan lesionats. No es descarta, però, que David Fernández pugui introduir-se per fi a les rotacions.

Queden per davant 10 jornades de Lliga EBA i només dues separen el CBT de la plaça de playoff per la permanència. La part capdavantera, en canvi, es troba a uns insalvables 5 partits de distància. El primer motiu que lleva la son ara als blaus és la ratxa com a locals: Tarragona ha de decantar la balança per garantir la salvació.

Davant hi haurà el Collblanc, fix cada any de les travesses per ascendir, tot i que molt irregular. Tant que perdre davant el CBT el deixaria pràcticament sense opcions de disputar la fase final prèvia a la LEB Plata. Des de les 20 hores ho explicarem dissabte i en directe a TAC12 i a través de l'streaming del web www.tac12.tv/en-directe