Luis Salas estrena presidència al Tennis Tarragona amb la voluntat de cosir ferides

Luis Salas és el nou president del Club Tennis Tarragona. La seva candidatura va imposar-se a la de Manel Albiac per tan sols 37 vots de diferència i amb un 70% de participació dels socis. El ja màxim responsable de l'entitat allarga la mà als seus rivals per, diu, cosir ferides i recuperar el lideratge territorial.

416 a 379, 804 vots emesos i 5 nuls que oficialitzen Luis Salas com a president del Club Tennis Tarragona. Ell assumirà el relleu de Pere Lluís Bergadà i ho farà, des d'avui, amb l'ànim d'obrir la seva proposta a tot aquell que vulgui i pugui sumar per al futur.

La igualtat de l'escrutini va ser extrema tot i que Salas sempre va disposar d'un lleu avantatge respecte a Manel Albiac. Ara és l'hora de fer números, analitzar l'estat financer de l'entitat fil per randa i de ser generós amb l'entorn, sense presses.

L'equip de treball de Luis Salas considera que el Club Tennis Tarragona ha perdut presència tot i ser un referent esportiu del territori. I això requereix un esforç de modernització i adaptació als nous temps perquè els fonaments sobre els quals cal créixer són sòlids.

Més enllà de la presa de possessió oficial d'aquest dilluns, Luis Salas iniciarà un periple de sis anys com a president del Club Tennis Tarragona.