×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

Indignació al territori per la priorització de l'AVE a l'aeroport de Girona

La conversió de l'aeroport de Girona en la quarta pista del Prat mostra una vegada més la manca d'inversió a l'aeroport del territori i, en concret, de l'oblit de l'estació intermodal d'alta velocitat. Tarragona i Reus es mostren decebudes, mentre que l'Estat creu que els dos projectes no tenen relació directa

Decepció generalitzada i preocupació als principals municipis del Camp de Tarragona al voltant de la situació en podria quedar l'aeroport del territori després de l'anunci del Ministeri de Foment del projecte de convertir l'aeroport de Girona en la quarta pista del d'El Prat amb la construcció d'una nova estació intermodal d'Alta Velocitat a les seves instal·lacions.

Una infraestructura projectada per a l'aeroport des de l'any 2009, però que actualment es troba totalment paralitzada i sense cap futur a curt o mig termini. Des de Tarragona creuen que es tracta d'una nova mostra més de l'infrafinançament que pateix el territori.

De la mateixa manera s'han manifestat des de l'ajuntament de Reus. El seu alcalde feia aquest mateix dimecres una dura crítica al govern central i lamentava la manca d'atenció al territori mostrada una vegada més per Foment.

Una visió de menysteniment que no es comparteix des del govern central, que desvincula el projecte de Girona del desenvolupament futur de l'aeroport de les nostres comarques. Tot i això, es reconeix una priorització del projecte gironí en aquests moments.

Una estació Intermodal doncs que, de moment, no formarà part del nou traçat del Corredor Mediterrani, que tindrà en l’estació del Camp de Tarragona, el gra nus ferroviari del territori