El nou repte del Club Ciclista Camp Clar, buscar medalla a Tarragona 2018

Disposen de menys pressupost que ningú però sempre destaquen a l'avantsala del ciclisme professional. La setmana vinent el Camp Clar enceta una nova temporada amb molts canvis i amb un objectiu ben especial, lluir als Jocs Mediterranis de Tarragona, on podrien disposar d'un parell de participants.

La Copa d'Espanya elit-sub23 acull els millors clubs estatals de nois que oscil·len entre els 19 i els 25 anys. Des de fa tres dècades el Club Ciclista Camp Clar és un fix d'aquest calendari que enguany comptarà amb 9 parades, més enllà d'altres trobades socials i competitives dins i fora de la península. El 2017 el Camp Clar va acabar setè en el rànquing d'un total de 40 equips malgrat disposar del pressupost més reduït. I fins i tot guanyan curses.

El curs arrenca el 25 de febrer, al circuit del Guadiana. La plantilla ha canviat gairebé al complet amb 12 incorporacions i amb només 5 integrants que continuaran. I és que es tracta d'un projecte de promoció continuada on, qui destaca, ascendeix de pressa. Alguns dels exemples més clars són els d'Eduard Prades i Xavi Tondo al seu dia.

I a Camp Clar tenen una meta especial per aquesta campanya: pujar al podi de Tarragona 2018 on el club podria disposar d'un parell de representants. Anteriorment el Club Ciclista Camp Clar ja va gaudir de la medalla paralímpica de David Llauradó a Pequin 2008. Un equip que competirà també al maig en la clàssica Xavi Tondo puntuable per a la mateixa Copa d'Espanya.