Les obres del velòdrom de Camp Clar arrencaran al març

Situat a l'anella mediterrània de Camp Clar, els treballs de millora s'allargaran durant 5 setmanes. Amb un pressupost de 150.000 euros, el recinte s'adequarà per acollir els esports de boles dels Jocs i per permetre nous usos més enllà de Tarragona 2018.

La imatge és gairebé apocalíptica perquè el velòdrom es manté tancat des dels inicis dels treballs a la ciutat esportiva de Camp Clar, l'actual anella mediterrània. Utilitzat històricament pel club ciclista, el velòdrom no desapareixerà però s'adequarà l'espai central per acollir els diferents jocs de boles, entre ells la petanca, de Tarragona 2018. Amb fons municipals, les obres començaran al març i acabaran dos mesos abans de l'inici dels Jocs.

Una estratègia idèntica a la utilitzada amb el tir amb arc, que se celebrarà al bell mig de la pista d'atletisme. Les actuals cistelles de bàsquet s'eliminaran, s'igualarà i adaptarà la superfície a les necessitats dels Jocs, s'actualitzarà el perímetre de la pista i es milloraran els interiors. Els esports de boles compten amb una gran tradició entre els comitès mediterranis.

Més enllà dels Jocs es preveu habilitar un carril interior per al patinatge de velocitat, mentre s'estudien altres possibles usos per a diverses disciplines.