Afectacions a la zona de Llevant de Tarragona, l'endemà de la tempesta de pedra

El Baix Gaià i els barris de Llevant de Tarragona han estat la zona més afectada pel temporal de fred de les últimes hores al Camp de Tarragona, que ha tingut com a protagonista la pedra, neu granulada que després de bloquejar ahir les principals artèries viàries, ha despertat acumulada a les carreteres d'accés des de la Nacional 340 als diferents nuclis urbans, les teulades de les cases i als camps de cultiu.

La nit ha comportat temperatures de prop de 2 graus sota zero a la costa de Tarragona, provocant autèntics problemes a les carreteres de barris com la Móra, on s'ha glaçat la carretera i des de primera hora la brigada municipal de Tarragona ha hagut de llençar sal per intentar desfer el gel. Les màquines també han hagut de fer novament practicable l'accés dels vehicles, retirant el gel acumulat.

La Guàrdia Urbana de Tarragona, a més, ha fet controls als accessos de les zones més afectades. La pedregada també ha complicat el funcionament de les línies de transport públic urbà de Tarragona que arriba fins el barri de la Móra i el nucli de Ferran.