Sant Pere i Sant Pau fa el salt als castells de vuit

La ciutat de Tarragona centrarà el protagonisme casteller d'aquesta setmana, amb la diada de Sant Magí d'aquest divendres a l'horitzó. Una actuació del 19 d'agost que va tenir en la diada de les Festes de Sant Roc d'aquest dilluns festiu el seu principal aperitiu.

SANT PERE I SANT PAU EN PLENA FORMA

En aquesta, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau completaven un cap de setmana per emmarcar en què han protagonitzat per partida doble la millor actuació de la temporada. I els que la camisa verda han fet el pas definitiu cap als castells de vuit pisos. Al Cos del Bou van repetir l'ambiciós programa que ja havien dut dissabte a la diada de Cal Figarot, a Vilafranca.

Així van descarregar el segon 3d8 del curs, després de l'estrenat al Penedès, tornat als castells de vuit tres anys després. El van tornar a acompanyar de castells importants per la colla com el 2d7 i, sobretot, el tercer pilar de 6 descarregat del curs, dos castells que ambicionen pujar un pis més abans d'acabar una temporada que pot tenir el colofó amb la classificació ja virtual per primera vegada per mèrits propis a la jornada de diumenge del Concurs de Castells.

LA JOVE AFINA EL 3 I EL 4

Al seu costat, la Jove de Tarragona va continuar amb la seva tasca d'afinar les estructures que han de pujar un pis més a la plaça de les Cols. Així, els liles van tornar a descarregar els dos castells bàsics de vuit, el 3 i el 4d8, com ja havien fet el dia abans a La Canonja. En aquesta ocasió els van acompanyar del que, a priori, ha de ser el tercer castell en importància aquest pròxim divendres, el 7d8.