El Nàstic es juga la Copa Catalunya contra un vell conegut de la UE Valls

24 de gener del 2021 i la Unió Esportiva Valls empata a un gol contra el següent rival del Nàstic.  Va ser el curs del descens del grup dirigit per Joan Antoni Pallarès i el de l'estrena vallenca a l'antiga Tercera Divisió. Fabra va avançar els locals al cap de set minuts, però el Castelldefels va igualar poc abans del final.

Pitjor va ser el resultat de l'anada i a domicili, just on jugarà el Nàstic aquest cap de setmana. Els barcelonins van avançar-se per partida doble i el segon dels gols va ser d'un home grana, Joel Coch. Reduir distàncies més enllà del descans no va servir de res.

Aquests són els records pròxims geogràficament envers un conjunt barceloní que arriba eufòric a la segona ronda de Copa Catalunya perquè li permetrà enfrontar-se a l'històric Nàstic, que milita dues divisions per damunt. La decisió federativa, eliminant el Lleida Esportiu de la competició per errors en la partida inicial, evitarà el clàssic català i provocarà que els tarragonins competeixin una altra vegada davant un Tercera RFEF, tal com ja va succeir dies abans a Vilafranca.

Serà una altra opció per a Raül Agné de repartir minuts, completar proves i decidir el futur de noms encara dubtosos de seguir o no a la plantilla el curs vinent. El Castelldefels va patir per salvar-se la campanya anterior com a dotzè classificat i amb 40 punts en 32 jornades. El duel de Copa Catalunya arrencarà aquest dissabte a les 19.30 hores.