El Nàstic també compleix a Olot

Un altre bon test de pretemporada. El Nàstic remunta a Olot per imposar-se 1 a 3 contra un acabat de pujar a Segona RFEF. Lupu va ser el principal artífex del triomf, mantenint els grana com a invictes aquest estiu.

Cinquè partit previ al curs i cinquè sense perdre del Nàstic, que va passar per un Municipal d'Olot habitual de l'antiga Segona B, que va experimentar el doble descens i que va pujar a Segona RFEF la temporada anterior. Sobre el paper, un test de major nivell que el del triomf a Vilafranca.

Així ho va demostrar Ot en el minut 56 i amb l'1 a 0, que va fer-se esperar, amb poques ocasions prèvies dels tarragonins. La diana dels de la Garrotxa va coincidir amb els instants de major nivell de l'equip de Raül Agné, que va igualar gràcies a Lupu un quart d'hora abans del final. Tant el primer gol com el segon acaben i comencen de la mateixa manera: cap a Lupu i des de Javi Bonilla, gràcies a la capacitat nodrint assistències del capità grana.

Aaron Rey, tres minuts després i a manca de 10 per a l'acabament de l'amistós, va sentenciar la tarda amb l'1 a 3. Saragossa, Huesca, Vilafranca, Móra la Nova i Olot han sigut els primers oponents del Nàstic 2022-2023 i cap d'ells ha pogut guanyar.