Fali revoluciona el Nàstic

Un dels nouvinguts del mercat de l'hivern va provocar el contraatac del gol de la victòria al camp de l'Albacete per guanyar-se encara més l'afició grana, que gairebé l'idolatra. El migcampista defensiu va passar pel "Localitat Grana" d'aquesta casa. Cedit al Barça B dos anys, el Nàstic va recuperar Fali, que ja compta amb el suport de la sempre exigent grada del Nou Estadi.

No és per menys, intocable al doble pivot, equilibra l'equip amb l'experiència d'un veterà jove de 24 anys guanyador de mil batalles. La part més humana de Fali sorgeix per agrair l'ajuda del Barça. I no oblidarà mai el dia que va colar-se al vestidor de la primera plantilla del Barça. A més, explica que en pujar a Segona, de broma o no, va plantejar-se canviar de feina al Mini Estadi.

Dissabte el Nàstic rebrà el Saragossa al Nou Estadi en un altre duel directe contra els equips de la part baixa de la Lliga. Segons Fali, el perfil mostrat a Albacete és l'ideal a partir d'ara. Nano disposarà de noves variants al mig del camp perquè Tejera, que ja va tenir minuts al Carlos Belmonte, optarà a la titularitat amb els grana 3 punts per damunt del descens.