El Nàstic avança a Copa Catalunya

Ni la tipologia de terreny de joc, inèdita enguany a Primera RFEF, ni l'ímpetu de l'oponent van impedir que el Nàstic continuï viu a Copa Catalunya i obri prou bé el llarg llistat de partits oficials de la temporada 22-23.

En directe mitjançant la plataforma Xala!, de la Xarxa de Comunicació Local, Pablo Fernández va estrenar-se aquest estiu després d'una pilota aturada de Javi Bonilla quan s'havien disputat 11 minuts de joc. Agné va demanar intensitat per ofegar la sortida de pilota del Vilafranca i ho va aconseguir, desesperant el voluntariós rival dirigit pel tarragoní Ivan Moreno.

Una primera ronda que va quedar definitivament coll avall arran de les mans de Reche dins l'àrea, encara a la primera meitat, i que van permetre el mateix Bonila anar cap al punt de penal i protagonitzar el 0 a 2 definitiu de la jornada. El marcador ja no va es va moure més i malgrat els continus intents d'un notable Nàstic.

L'única lectura negativa de la tarda, la lesió de Joan Oriol, que va notar molèsties després de poc més d'un quart d'hora sobre la gespa. Més enllà de l'amistós posterior a Móra La Nova, el pròxim compromís de l'equip es jugarà dimecres i contra l'Olot (19 hores).