És el rival i és del Nàstic

El Vilafranca ja sap què és desfer-se del Nàstic a Copa Catalunya i amb Ivan Moreno com a màxim responsable tècnic. Ho va fer el 2018, quan Enrique Martín dirigia els grana. Els del Penedès també van imposar-se el 2015, mentre que altres ocasions el triomf ha sigut tarragoní. És pràcticament un clàssic de la competició i on es creuen dos equips de diferent categoria, Primera i Tercera Federació, amb estímuls ben diferents.

La gespa artificial vilafranquina posarà a prova els de Raül Agné, que fins ara han convençut amb dos meritoris empats a casa davant Saragossa i Huesca. El Vilafranca, amb modificacions rellevants a la plantilla i diversos efectius del territori, vol ser de nou una esquadra amb pretensions ambicioses per netejar el patiment del curs passat.

Ivan Moreno va ser una peça rellevant del planter del Nàstic, on el darrer esglaó ocupat va ser el de la Pobla de Mafumet. Ara signarà ja la seva novena campanya a l'Alt Penedès. La motivació local és l'arma per equilibrar el duel, però considera Moreno que Agné ha definit un grup el suficientment compacte per minimitzar riscos.

El Vilafranca - Nàstic es jugarà aquest dissabte a les 19.30 hores i podrà seguir-se a través de la plataforma Xal·la!, de la Xarxa de Comunicació Local.