El Nàstic també convenç contra el Huesca

Motius per estar satisfets amb el Nàstic vist fins ara a la pretemporada. El resultat del segon amistós també va ser un empat (2-2) i contra un altre equip de Segona Divisió, el Huesca. A diferència del dia del Saragossa, aquest cop l'equip va anar de menys a més per satisfer un orgullós Raül Agné.

La veterania i sang freda de Bonilla va facilitar que el Nàstic empatés amb el temps acabat i contra un Huesca molt superior durant la primera part i que no ho va ser durant la posterior, tot i la diferència d'una categoria entre tarragonins i aragonesos. Va ser una gran manera de tancar el vespre grana, també inesperada si recuperem l'arrencada de partit. Els visitants van sentir-se còmodes i els locals pràcticament no van aproximar-se a la porteria contrària.

Així, Joaquin va fer el 0-1 als 13 minuts i aprofitant un error defensiu. El 0-2 va arribar a la mitja hora i gràcies a Villarrassa, de lluny, que va treure petroli d'una altra badada al darrere.Cinc canvis va introduir Raül Agné al descans i les conclusions són profitoses i han de mirar, durant l'estiu, molt més enllà dels marcadors.

En qualsevol cas, el Nàstic va treure's les puces de sobre durant la recta final per generar perill gairebé constant, esperonar la fins aleshores ensopida grada del Nou Estadi i recuperar l'esperit dels primers compassos contra el Saragossa, la setmana anterior. El primer dels gols grana va ser obra de Valverde, connectant una pilota perduda enmig de l'àrea del Huesca.

Segon amistós, segon empat i prèvia ja del primer duel oficial del curs, el que es jugarà dissabte a Vilafranca i en eliminatòria de Copa Catalunya.