Nano afronta el primer desplaçament "sense mirar la classificació"

Serà diumenge a les 12 del migdia i al camp de l'Albacete, rival directe. Rivas afronta el seu primer desplaçament com a tècnic del Nàstic. Malgrat empatar a la taula amb el descens, afirma l'entrenador que la taula ni tan sols la comenten al vestidor.

Feia moltes setmanes que la infermeria del Nàstic no es buidava. A excepció de Djetei, que afronta el darrer tram de recuperació, la resta té opcions de jugar al Carlos Belmonte i contra un Albacete que ha despertat a les ordres del veterà Enrique Martin per situar-se a 3 punts del descens i del mateix conjunt grana.

Afegeix l'entrenador que l'onze inicial i el plantejament serà similar al mostrat en l'empat davant el Cadis. Tampoc sembla tenir pressa per incorporar veterans com Uche, a qui tractarà sempre amb especial cura. No el preocupa la classificació i es mostra tranquil sempre que el Nàstic mantingui la imatge de la setmana passada.

L'Albacete compta amb el recordat Tomeu Nadal sota pals i encadena dues victòries al seu estadi. El partit es disputarà diumenge a les 12 del migdia.