Comença el TastART, el cicle d'activitats artístiques i educatives per als infants

L'Ajuntament de Tarragona proposa un cicle d'activitats al carrer per donar continuïtat a l'ensenyament, però d'una forma més amena i divertida. Art i educació es donen la mà durant les tardes de juliol i en un cicle que és itinerant i visitarà diverses zones de la ciutat.

Un gran mosaic en forma de trencaclosques ha encetat les activitats familiars d'educació artística als carrers de Tarragona. La iniciativa pren el nom de TastART i és una proposta de l'Institut Municipal d'Educació per a les tardes de juliol. S'han organitzat un seguit d'activitats d'oci i lúdiques per als infants perquè aprenguin mentre es diverteixen.

La primera jornada ha estat aquest dimarts a la plaça del Rei per donar inici a una setmana dedicada a les arts plàstiques. Després l'eix temàtic serà el teatre, la tercera setmana serà sobre el circ i, finalment, es clourà amb sis dies dedicats al cinema. I no només variaran les disciplines artístiques, sinó que l'emplaçament també canviarà. TastART es planteja com una acció itinerant d'art i educació que passarà per altres punts de la ciutat. Per aquesta primera setmana s'han programat cinc accions més al Serrallo, Campclar, Bonavista, Santa Pere i Sant Pau i Sant Salvador.