Els pilons del carrer Comte lluiexen una nova decoració

Aquesta és la imatge renovada dels pilons del carrer Comte de Tarragona. Fa setze anys l’Ajuntament va instal·lar aquests elements per evitar que els vehicles hi estacionessin. Des d’aleshores, els veïns d’aquest carrer de la Part Alta organitzen anualment una pintada popular dels pilons, coneguda com la Pilons Parade.

Es tracta d'una jornada participativa on els tarragonins i les entitats poden personalitzar els pilons al seu gust. Una acció que s'ha convertit en tot un reclam turístic.

Un carrer que es va omplir de vida i de ciutadans disposats a canviar l'estètica dels pilons. És el cas de la Germandat del Sant Ecce Homo de Tarragona que enguany hi va participar per primera vegada per celebrar el 150è aniversari de la fundació de l'entitat.

pilo

També hi ha hagut espai pels més artistes, que han volgut plasmar la seva imaginació en aquest element tan identificatiu del carrer Comte.

En total són 45 pilons pintats a l'estil lliure dels participants. Una jornada festiva emmarcada en les festes de Sant Agapito que s'ha recuperat després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia.