El Nàutic, víctima d'un tornado

Una forta ventada entre les 2 i les 4 de la matinada s'ha endut bona part de la flota de vela lleugera i de llaüts del Reial Club Nàutic de Tarragona. Es tracta, principalment, d'embarcacions propietat del mateix club. Ben d'hora, socis i membres de l'entitat avaluaven els danys causats pel tornado de la passada nit.

En els millors dels casos, es tracta de rascades i petits desperfectes. A l'altra cara de la moneda, els danys més greus: embarcacions submergides sota les aigües del mar. A falta de quantificar concretament l'impacte material que aquest temporal pugui tenir, la directiva del Nàutic ja fa una primera estimació.

 NORMALITAT A PARTIR DE DILLUNS?

Els pèrits de les assegurances ja s'han desplaçat fins al lloc dels fets i ara faltarà saber quina part de la flota es podrà reparar i recuperar. Les principals institucions ja s'han posat a disposició del Nàutic i altres entitats vinculades als esports marítims els cediran part del seu material perquè pugui continuar amb la seva activitat habitual.

Des del club confien poder tornar a la normalitat el pròxim dilluns, ja que aquest incident es registra quan les instal·lacions acullen les colònies d'estiu. Unes colònies que han pogut dur-se a terme sense inconvenients malgrat la inusual imatge amb què es llevava avui el club.