Obren l'accés a la grada de la plaça dels Sedassos

Després d’anys d’espera ja es pot accedir de forma temporal a la graderia de la plaça dels Sedassos. L’Ajuntament obre l’accés a l’estructura de fusta que s’hi va ubicar tres dies a la setmana. De divendres a diumenge i en horari de matí. Respon així al requeriment del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, si no es vol perdre la subvenció.

A la llarga, la voluntat del consistori és mantenir oberta l’estructura tots els dies a i a tothora. Actualment però, només es pot obrir amb un vigilant ja que les baranes del recinte no compleixen la normativa de seguretat. Per això, es preveu canviar-les durant aquest estiu.

Un sobrecost més sobre un projecte que s’acabarà enfilant als 300.000 euros més manteniment. El projecte es va iniciar el 2017, però problemes amb l’empresa adjudicatària i la pandèmia han deixat l’espai tancat fins ara. L’Ajuntament considera que una vegada s’obri sense condicionants horaris la graderia permetrà també repensar la plaça dels Sedassos com un espai cultural.