El Rei Carnestoltes i la Concubina ja governen a la ciutat de Tarragona

 

La disbauxa i la gresa ja s’han apoderat de la ciutat de Tarragona. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros va entregar ahir la vara de la ciutat al Rei Carnestoltes. Amb aquest acte es dóna el tret de sortida als dies més intensos d’aquesta festa. Aquesta nit per exemple hi haurà la Disfressa d’Or que no oblidin la podran gaudir durant al cap de setmana per aquí a TAC12.

Amb el pas festiu de la batucada i sota l’ombra de la catedral, la comitiva del rei Carnestoltes i la Concubina va començar a desfilar i a portar la festa i la disbauxa als carrers de la Part Alta de Tarragona. Acompanyats pel sèquit reial de les comparsses Sinhus Esport i Colours Fantasy, l’objectiu era arribar a la Plaça de la Font, però no sense arrossegar desenes i desenes de persones, motivades per l’ambient carnavalesc, les plomes i els ritmes de la percussió. Un cop davant de l’Ajuntament, el ball simètric de les noies de Colours Fantasy va obrir l’espectacle i va escalfar els motors per rebre la resta de balls. Però el moment àlgid de la gran festa va ser amb l’entrada del Rei Carnestoltes i la Concubina de 2018, per després afegir-se a la festa amb el primer ball en parella. Acte seguit l’alcalde de la ciutat va atorgar la vara del carnaval al Rei Carnestoltes, que tot i alguna interrupció per part d’un espectador desafortunat, va acabar en mans de sa majestat de la festa per donar inici al Carnaval de Tarragona.
Així Héctor López i Yulán Serrano van esdevenir el Rei Carnestoltes i la concubina de 2018. Després d’un discurs crític amb la ciutat i amb els seus temes més candents, com ja marca la tradició carnavalera, i d’un ball més per finalitzar la vetllada. Venen dies de molts preparatius i de poc descans, el carnaval mai dorm.     
Avui el Carnaval de Tarragona viurà la nit més especial de tota la festa, on les comparses es deixaran la pell a l’escenari i mostraran en què han estat treballant aquests últims mesos. Aquesta nit arriba la Disfressa d’Or i no oblidin que la podran gaudir sencera a TAC 12.