Aquella salvació del Nàstic que va cuinar-se al Carlos Belmonte...

El Nàstic torna diumenge a un camp de bon record perquè és on va aixecar els ciments d'una de les seves permanències a la Segona Divisió. Va ser a inicis del 2011 quan un davanter acabat d'aterrar a l'equip va signar el gol de la victòria i del canvi.

Minut 86 i a la frontal de l'àrea, així va ser el debut de Borja Viguera com a davanter del Nàstic. El curs 2010-2011, ell va executar amb èxit el paper que ara ha de jugar Álvaro Vázquez i la resta de fitxatges del mercat de l'hivern. La plantilla entrenada per Joan Carles Oliva va reforçar-se amb altres futbolistes contrastats com Felipe Sanchón i Álex Bergantiños. Suficient per patir només dues derrotes en els 10 partits disputats des de la visita al Carlos Belmonte. 

Gràcies a aquell triomf, el rumb del Nàstic va redirigir-se per salvar la categoria, justament, contra el mateix Albacete. En la penúltima jornada, el Nou Estadi va vestir-se de gala per guanyar de nou el conjunt manxec i per garantir la permanència al futbol professional.

Serà diumenge a les 12 hores quan Nano Rivas afronti el seu primer desplaçament com a màxim responsable de la banqueta. I serà el primer duel directe consecutiu contra rivals de la part baixa. A continuació el Saragossa passarà pel Nou Estadi i els tarragonins visitaran el camp del filial del Barça. 3 punts separen tots aquests clubs a la taula classificatòria. Un Nàstic que iguala amb la zona de descens, marcada per la Cultural Leonesa.