Les platges de Tarragona es queden sense sorra

Les platges de Tarragona tornen a desaparèixer pels forts temporals. El mar ha engolit la sorra de la zona nord de la Platja Llarga i del Miracle. El temporal de mar d'aquests dies torna a deixar les platges sense bona part de la sorra que hi havia traslladat el departament de Costes de l'Estat.

Aquest és l'aspecte que presenta l'espai on justament l'estiu passat acollia per primera vegada un espai de convivència entre persones i animals de companyia, ha perdut tota la sorra d'aquesta zona. Just al costat, només queden un parell de metres on els més valents s'han atrevit a estendre la tovallola.

drr miracle

A la Platja Llarga l'escenari no és gaire diferent. La part més malmesa està situada davant dels terrenys del Càmping Las Palmeras, a l'extrem nord. Per revertir la situació i recuperar part de la franja costanera, continuen els treballs en aquesta zona. La que col·loquen aquestes màquines prové de la platja de la Paella de Torredembarra.

Unes operacions que ja van començar unes setmanes i que continuen per fer front a la situació. De moment, els treballs encara no permeten completar tot seguit el recorregut de la platja.

Tot i la gran extensió de la zona de sorra de l'Arrabassada, és visible que el mar també se n'ha emportat. A la part situada al costat del preventori de la Savinosa hi ha múltiples pedres que es van veure arrossegades fins a la vora del mar. A finals de maig ja se'n va fer una retirada i es van esmicolar amb una mola. Ara queda pendent saber que com s'actuarà davant d'aquesta nova aparició.