Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El rugby femení ha tornat a Tarragona per quedar-se

Bones sensacions en la primera temporada del nou projecte del Club Rugby Tarragona. Una vintena de noies fan possible la recuperació del conjunt femení, líder a la Segona Catalana i que treballa al Complex Educatiu.

El fred va traslladar la sessió d'aquest dimarts a l'interior d'un pavelló de l'antiga Universitat Laboral apte també només per als més valents, ja que la temperatura és molt similar a la de l'exterior. José Antonio Lahuerta és un dels responsables tècnics d'un Club Rugby Tarragona femení que suma els 3 partits de la present fase per victòries, amb 150 tants a favor i només 5 en contra.

Ara bé, l'èxit va m és enllà del resultat esportiu. Elles han fet possible recuperar un projecte que, des de feia anys, demanava pas.

Al seu dia, l'entitat va realitzar trobades informatives per captar l'atenció de potencials esportistes per aixecar una secció perduda en la història pretèrita de la ciutat. Ara trenquen murs i obren una finestra més per a l'esport femení de Tarragona. I juguen bé, són primeres a Segona Catalana.

El següent partit es disputarà aquest dissabte a casa i contra L'Hospitalet a les 15.30 hores.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ