Nano: "Hi ha plantilla per no patir però el futbol és molt capritxós"

El Nàstic de Nano s'assemblarà molt al vist dissabte passat contra el Cadis. Aquesta és la intenció del mateix entrenador, que va passar pel programa Localitat Grana d'aquesta casa en la primera entrevista des que ha tornat al conjunt grana.

L'efecte Nano no és pas una revolució i el principal canvi remarcable de la proposta contra el Cadis va ser l'entrada de Fali i Javi Márquez al doble pivot. En qualsevol cas, la situació a la taula no permet maniobres exòtiques. Empatat amb la zona de descens, Nano tindrà paciència per modelar la proposta al seu gust. La versió vista al Nou Estadi serà similar a la de diumenge al camp de l'Albacete.

Nano admet que no hi haurà temps per introduir jugadors del filial i que homes de la casa com Santi Coch seran rellevants en el seu dia a dia. No ens queda clar, en canvi, si l'actual Nàstic ha de patir o acostar-se a la zona alta de la Lliga. I pendents aquesta setmana de Sergio Tejera. S'espera que pugui reincorporar-se a la resta de companys tot i que difícilment arribarà en condicions per ser titular al Carlos Belmonte.