Nano: "Vull un Nàstic atrevit i honrat"

Aquest dissabte (16 hores) Nano afronta el seu primer examen com a tècnic del Nàstic. Serà davant el Cadis, el segon de la Lliga, i amb els grana amb tan sols 1 punt de marge sobre el descens. I compte perquè Nano ha llençat una clara declaració d'intencions.

El Nàstic de Nano serà valent des del primer dia. Ho diu ell mateix malgrat admetre que gairebé no ha disposat de temps per transformar futbolísticament l'equip i amb tan sols 4 sessions de treball a les cames.

No promet guanyar ni miracles al Nou Estadi però la seva proposta pretén ser molt més valenta que la del seu predecessor Rodri. Afirma que homes com Javi Márquez i César Arzo seran aviat importants perquè el to físic només s'aconsegueix acumulant minuts. I no el preocupa debutar contra un Cadis que, ara mateix, pujaria a la Primera Divisió.

Sense novetats a la infermeria, Tejera, Djetei, Uche i Jean Luc seran baixa. També Juan Muñiz per acumulació de grogues. Un Nàstic en època de canvis. L'últim d'ells per l'arribada d'aquest home, Luis Fernando Rivas, el nou psicòleg de l'equip i justament germà del mateix Nano. El partit contra el Cadis es disputarà aquest dissabte a les 4 de la tarda.a.