Viñuales s'estrena públicament com a alcaldable del PSC a Tarragona

 

Primer acte públic de Rubén Viñuales com a alcaldable del PSC a Tarragona de cara a les eleccions municipals d'aquí a tot just un any. El Seminari ha acollit l'acte de presentació del nou candidat socialista a l'alcaldia: un autèntic bany de masses amb la militància per al polític de Campclar.

La cúpula socialista a Catalunya ha fet costat al seu company al Parlament, amb Salvador Illa i Rosa Maria Ibarra al capdavant. Tampoc han fallat els actuals regidors del PSC a l'Ajuntament, així com alcaldes socialistes del Camp de Tarragona i dirigents d'entitats econòmiques i laborals. 

No serà la primera vegada que Viñuales optarà a l'alcaldia de Tarragona; ja ho va fer amb Ciutadans. L'alcaldable socialista posa èmfasi en fer de Tarragona la líder del sud de Catalunya. Viñuales assegura que s'encarregarà personalment de la regidoria de Seguretat. Amb tot, carrega contra l'actual govern de Ricomà i diu que vol ser l'alcalde de tots.

Evitar el rancor. Aquest és un dels punts més destacats del discurs de Salvador Illa. El cap de l'oposició al Parlament, visiblement emocionat, fa una crida a donar continuïtat al llegat de Ballesteros. Inici oficiós, doncs, de la cursa cap a les eleccions municipals de l'any vinent, amb el 21 de maig de 2023 a l'horitzó.