Viñuales és oficialment l'alcaldable del PSC

Rubén Viñuales ja és oficialment l'alcaldable del PSC per Tarragona després que la militància l'hagi ratificat en l'assemblea extraordinària d'aquest divendres com a successor de Josep Fèlix Ballesteros per optar a recuperar l'alcaldia de la ciutat. Una candidatura de Viñuales que no ha trobat oposició dins de la secció local socialista, més després de rebre el suport explícit de dues figures importants ara mateix dins del grup municipal al plenari com Berni Àlvarez i Sandra Ramos.

COHESIÓ DE PARTIT

Viñuales creu que es posa al capdavant d'un partit unit i amb un únic objectiu, guanyar les eleccions municipals.

En aquest sentit, el nou alcaldable no creu que formi part de cap rentat d'imatge de la llista socialista respecte a les darreres eleccions, i ha lloat la tasca feta pel seu antecessor i el seu equip.

UN ANY PER EXPLICAR EL PROGRAMA

Ara Viñuales es posa el repte d'explicar a la ciutat, mitjançant un procés de participació ciutadana, el seu programa, amb la capitalitat de Tarragona i l'aprofitament de les seves oportunitats com a tema principal.

De cara a la llista que l'acompanyarà diu que encara és aviat per a confirmar noms, però ha deixat clar que Àlvarez i Ramos seran dos dels puntals més destacats.