Disputa entre l'Ajuntament i el càmping Las Palmeras

Continuen a bon ritme els treballs per recuperar la part més malmesa de la Platja Llarga de Tarragona, la situada davant dels terrenys que ocupa el Càmping Las Palmeras, a l'extrem nord de la platja.

Unes operacions que comencen a donar els seus fruits en la recuperació de la franja costanera, però que encara obliguen els passejants a endinsar-se en els terrenys de l'establiment per completar tot el recorregut de la platja.

Les tasques tornen a ser una solució provisional al retrocés que pateix la platja en els darrers anys. Per a buscar una solució definitiva, i tal com avança aquest dijous el Diari de Tarragona, els propietaris del càmping van presentar un projecte ara fa més de dos anys per a la recuperació de la duna en un perímetre de 300 metres, la quarta part que ocupa l'establiment.

Aquest hauria obtingut el vistiplau del Departament de Costes, però no el del consistori, ja que tot i que el projecte inicial preveia la instal·lació de sacs de matèria biodegradable per a la retenció de sorra, aquest s'hauria modificat posteriorment per elements plàstics, el que hauria generat el rebuig de la regidoria de Medi Ambient del consistori.

Davant d'això, els propietaris va interposar un contenciós administratiu que està pendent de resoldre des de fa un any.