L'oposició crítica com ha gestionat l'Ajuntament la consulta de Boscos

El PSC de Tarragona ha criticat durament l'Ajuntament arran de la resposta que s'ha donat a la consulta de Boscos. El principal grup de l'oposició considera que el projecte no s'ha explicat bé i que per això ha generat rebuig entre el veïnat.

També creuen que el fet que no inclogui el llargament demandat equipament cívic per al barri, dificulta el suport de la ciutadania. En aquest sentit, manifesten que fa falta abordar el projecte des del consens.

D'altra banda, els socialistes també veuen incoherent que des del consistori s'animi a la participació ciutadana, però que no es fes un esforç, diuen, per escoltar els veïns de Boscos.

CRIV Maig 2022

En Comú Podem ha estat una de les altres formacions de l'oposició que ha donat a conèixer el seu parer sobre la consulta de Boscos. Lamenten que el futur de la Ciutat de Repòs estigui enquistat des de fa temps i que l'estigmatització i la demagògia acompanyin qualsevol proposta vinculada a persones amb necessitats especials.

És per això que també exigeixen millorar la transparència i comunicació, per tal que tota la ciutadania de Tarragona pugui dir la seva fonamentadament.