Tarragona nomena el president de la Fundació Mútua Catalana nou fill predilecte de la ciutat

Nou Fill Predilecte de la ciutat de Tarragona, Joan Josep Marca, president de la Fundació Mutua Catalana va rebre ahir el títol en un acte solemne al Saló de Plens de l'Ajuntament. Un reconeixement a la seva dedicació a la ciutat de Tarragona des del món de la mutualitat d'assegurances.

En un acte ple de simbolisme, Tarragona nomena amb la unanimitat de totes les foces polítiques un nou fill predilecte de la ciutat, a proposta del Sindicat d'Iniciativa i Turisme. Joan Josep Marca, fundador de la Mútua de Seguros de Tarragona, després Mútua Catalana, presideix ara des de l'altruïsme la Fundació d'aquesta entitat mutual, que vetlla per l'activitat social i cultural de la ciutat i el territori. La seva vocació com a tarragoní li ha valgut l'honor de ser nomenat Fill Predilecte, títol que li donarà un lloc a la història de la ciutat.

Marca es va formar a l'escola cristiana tarragonina, als col·legis Sagrat Cor i la Salle i en el temps de lleure a la Congregació Mariana on va prendre la seva consciència social. Marca va estar acompanyat de la seva família, però també de les autoritats universitàries, eclesiàstiques, militars i polítiques de la ciutat de Tarragona en un acte on l'actual president del Patronat de la Fundació Mútua Catalana va voler destacar i agraïr el paper que han tingut en la seva vida totes les persones que des de la família o l'activitat professional han fet possible aquest reconeixement.