CBT - Sant Josep (73-80)

Els tarragonins es compliquen la permanència a la Lliga EBA en caure per quart cop seguit tot i arrencar el quart període amb 11 punts d'avantatge. La manca d'efectius, la clau de la derrota.

És el conte de tot l'any però no per això deixa de ser real. Amb només 6 fitxes del primer equip és gairebé impossible mantenir el tipus 40 minuts. I sense els germans Fernández, Zvonar i David Mesa, el quart període ha estat insalvable.

El CBT ha dominat gran part del duel davant un Sant Josep que, en canvi, ha capgirat el marcador amb un parcial de 15-33. Amb Adrià Duch liderant la faceta ofensiva (29 punts), els registres individuals i col•lectius del CBT no han estat dolents però, sense fons d'armari, la Lliga EBA és una tortura.

És la quarta derrota dels de Berni Álvarez,només un triomf per sobre del penúltim i que el dia 10 visitaran la pista del Roser, el cuer. En cas de caure s'encendran totes les alarmes del CBT.

Parcials: 21-21, 11-11, 26-15 i 15-33