El PSC de Tarragona proposa negociar un pressupost sense la CUP ni Pinedo

El govern municipal de Tarragona ja compta amb les partides necessàries per assegurar el funcionament de la ciutat i les inversions programades. Serà així després d'aprovar amb els vots favorables del govern i En Comú Podem el modificatiu de crèdit de 16 milions d'euros provinent del romanent de tresoreria de l'any passat més els préstecs que es demanaran per a les inversions.

Això sí, continuaran sent uns comptes prorrogats. En aquest sentit, des del govern s'ha llançat un guant a l'oposició recordant-los que encara es pot aprovar un pressupost per aquest 2022. Aquest ha estat recollit pels socialistes amb una proposta improbable de dur-se a terme

REBUIG DE LES ESMENES

Un debat el d'aquest dilluns que ha estat llarg i en molts moments carregat de tensió en un plenari que ha rebutjat les esmenes al modificatiu presentades tant pel PSC com pels regidors no adscrits a l'oposició. Ho ha fet, a més, necessitant el vot de qualitat de l'alcalde Pau Ricomà.

Entre aquestes destacava la dels socialistes que demanava destinar els gairebé 400.000 euros previstos per a l'estudi de la qualitat de l'aire a altres partides com la millora d'espais municipals o un pla per a la millora de la salut mental dels joves. Argumenten que aquest estudi sobre la qualitat de l'aire l'hauria de fer la Generalitat.