La permanència fa parada a Balaguer

El TGN Bàsquet completarà el primer desplaçament de la lligueta per la salvació a Copa Catalunya (dissabte, 18 .30 hores) amb un interessant marge de fallida gràcies al debut amb victòria contra el CB Valls.

Queden cinc jornades i avançar ara deixaria coll avall l'objectiu per a les de Víctor Neila, pendents de l'evolució de les lesionades Irene Fernández i Carla Díaz.

El Balaguer afronta el partit de la mateixa manera que el TGN Bàsquet, sense excessiva pressió, almenys no pas de negativa, perquè també van vèncer en l'anada, per només dos punts i al pavelló del Safa Claror. Un Balaguer que va acabar la fase prèvia amb tants triomfs com derrotes, balanç similar al de les liles (8-8).

Explica el màxim responsable tècnic del TGN Bàsquet que el rendiment de l'equip en el derbi va acostar-se al del tram inicial de la fase anterior i quan va situar-se entre les millors classificades.

La primera i segona de la taula de permanència seguiran a Copa i la tercera, disputarà un darrer 'play-out'. El cuer descendirà.