Tarragona es torna a enfaixar

Encara al pati del pou de l'Ajuntament de Tarragona, a l'espera del futur local, els Xiquets de Tarragona encetaven divendres la nova temporada 2022 amb el primer assaig general.

Ho feien amb il·lusions renovades després de dos anys en què la normalitat no s'ha acabat de consolidar al món casteller. Aquest és el gran objectiu d'enguany, que la feina als assajos pugui sortir ben aviat a les places. En el cas dels matalassers, ja tenen al cap el 2 d'abril dia de la primera actuació a Tarragona.

Fins a aquest moment, el treball amb la canalla i la recuperació de la massa social són els principals reptes d'aquest inici de curs.

LA JOVE TORNA AMB TRONC I CANALLA

I on també va tornar a haver-hi activitat aquest divendres va ser al Cós del Bou. La Jove de Tarragona va tornar al local, tot i que, de moment, amb assajos encarats a la canalla i al tronc, esperant fins al 18 d'aquest mes per a convocar el primer assaig general.

Els de la camisa lila volen començar la temporada pas a pas i amb prudència, sobretot després del que s'ha vist en els processos de recuperació duts a terme en els darrers dos anys.

També va tornar l'activitat aquest divendres al local dels Xiquets del Serrallo, mentre que els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han convocat el primer assaig general per aquesta setmana.