Un partit factible per sumar per fi a la Superlliga

Aquest dissabte el Volei Sant Pere i Sant Pau rep el Téxtil Santanderina, una de les principals oportunitats que ofereix el calendari per aconseguir el primer triomf de la temporada. Els cooperativistes tanquen la classificació sense punts però consideren que la diferència real entre tots dos equips és minima.

De les 10 jornades restants, la següent és la més factible per al Volei Sant Pere i Sant Pau, que juga a casa i rep el tercer per la cua de la Superlliga.
Tot i que en l'anada van caure per 3 a 0, els cooperativistes van demostrar durant el primer set que poden plantar cara a un Tèxtil Santanderina amb probabilitats de permanència al sostre estatal del voleibol. Per això, el cos tècnic considera que guanyar dissabte no és pas una quimera.

La veterania càntabra que topa amb la inexperiència d'un Sant Pere i Sant Pau maltractat, a més, per les lesions. Víctor Brull competeix sense ritme físic i el capità Gregory Bordas no ha tornat encara per culpa d'un fort esquinç al turmell. Això provoca un moviment de peces a la pista que desnaturalitza el paper de cadascun dels jugadors. Per compensar les mancances, Vlado mira cap a la grada

El Volei Sant Pere i Sant Pau-Tèxtil Santanderina es jugarà dissabte a partir de les 8 de la tarda.