Volei SPiSP - L'Illa Grau (2-3)

Gesta tarragonina amb final cruel per fregar el triomf contra l'invicte de la Superlliga 2, L'Illa Grau, que ni tan sols havia perdut cap punt les 14 jornades prèvies amb només un set en contra.

Els cooperativistes han sorprès l'amo i senyor de la categoria durant el primer set i en què s'han imposat per dos punts malgrat anar a remolc fins al 7-8. Un parcial de 4-0 ha possibilitat jugar amb avantatges constants fins a signar la victòria d'arrencada. El segon, gairebé un calc de l'anterior, però amb major avantatge a les acaballes, assegurant així, com a mínim, esgarrapar un punt a L'Illa Grau: el triomf quedava tan sols a un set de diferència.

Els castellonencs han recorregut a l'orgull i especialment a la qualitat, la que ningú pot posar en qüestió després de 15 caps de setmana pràcticament perfectes. Tan sols avui i a Tarragona han hagut d'imprimir la sisena marxar per salvar un duel que tenien gairebé perdut. Un L'Illa Grau que ha estat més solvent durant el tercer i quart set per assegurar-se el punt i l'opció de marxar al desempat, com sempre, al més efectiu en 15 punts.

Els visitants han tornat a marcar el ritme de l'electrònic, però el Volei SPiSP, amb desavantatges de fins a quatre punts, ha forçat el 13-13. Dues jugades profitoses del rival han impedit rubricar el triomf dels de Vlado Stevovski, que veuen esvair-se així les ja prèviament reduïdes probabilitats d'acabar la fase regular en zona de play-off, premi per als dos primers classificats.

Elio Carrodeguas ha tornat a encapçalar l'apartat ofensiu amb 25 anotacions. L'equip es desplaçarà dissabte a la pista del Muro, conjunt de la zona baixa de la taula. El Volei SPiSP continua quart, ara amb 31 punts i a tan sols un del San Roque.

Sets: 25-23, 25-20, 20-25, 21-25 i 13-15.

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=9083&ID=83&CID=238&PID=123&type=LegList