Els carnavals de Vinaròs, Águilas i Cartagena, convidats a Tarragona

23 comparses locals participaran enguany a la Rua de l'Artesania del Carnaval de Tarragona. A elles, se n'hi sumaran, simbòlicament, tres més, vingudes d'arreu de l'estat. Seran colles del carnaval de Vinaròs, festa d'interès turístic autonòmic; del d'Águilas, d'interès nacional i de Cartagena, d'interès turístic regional.

A poc a poc es van coneixent més novetats d'un carnaval que és a tocar. De fet, al bell mig de la plaça de la Font ja s'hi ha instal·lat la Bóta, que enguany es vesteix amb mascaretes quirúrgiques i que té per rostre una pantalla de televisió. I, és que segons el seu creador, aquesta és una escultura a la desinformació.

DDR BOTA CARNAVAL

El Ninot i la Ninota també han sortit al carrer després de gairebé dos anys confinats a casa. Segons la seva dissenyadora, aquests personatges mítics de les festes, han adoptat una estètica punk perquè el seu esperit és més rebel que mai. Porten cresta, roba foradada amb agulles imperdibles, pírcings i cadenes.

Tant la Bóta com el Ninot i la Ninota formaran part dels actes festius fins al pròxim dimarts 1 de març a la tarda, quan seran cremats a la plaça de la Font.