La piscina olímpica de l'Anella, nou atractiu turístic

Un grup de nois i noies d'entre 14 i 18 anys ha vingut directament des de Suïssa per realitzar una estada esportiva a la piscina olímpica de l'Anella Mediterrània. Amb ells, aquest equipament inaugurat en el marc dels Jocs del Mediterrani inicia una nova línia d'actuació estratègica. A partir d'ara, s'obre a acollir clubs com aquest perquè hi puguin dur a terme els seus entrenaments. De moment, ja s'ha confirmat l'estada de cinc grups més arribats de FrançaAlemanya, malgrat que l'objectiu és incrementar la xifra.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Tarragona vol treure rendiment de l'única piscina olímpica de la ciutat, recuperar la inversió i desestacionalitzar el turisme més enllà dels períodes de temporada alta.

Durant aquests dies, 24 nedadors i dos entrenadors han fet ús tant de la piscina com del gimnàs que hi ha a l'Anella Mediterrània. Valoren l'experiència molt positivament, ja que han trobat unes instal·lacions actualitzades i un clima apte per dur a terme el seu pla d'entrenament.

Piscina Olimpica 2

L'entrenador del club suís, Tobias Gross, explica que estaven buscant "una piscina de 50 metres, sobretot, perquè els campionats que tenim al març són en una piscina d'aquestes dimensions i entrenar en una de 25 metres, que és la que tenim a la nostra ciutat, no ens serveix perquè no és el mateix".

Després d'aquesta primera experiència, el pròxim grup serà alemany i arribaran a Tarragona al mes l'abril.