La Jove cau de la diada de Sant Fèlix

L'any 2020, els administradors van triar la Colla Jove per a una diada que no es va acabar celebrant i l'any passat els tarragonins van ser presents en la jornada reivindicativa en què es va convertir la principal vilafranquina. No hi seran, però, en el més que previsible retorn a la normalitat d'aquest 2022.

Els administradors de la Festa Major vilafranquina han fet públic aquest dimecres el cartell de la diada d'enguany, que opta per tornar a apostar per les quatre colles que més vegades han actuat per Sant Fèlix, les dues colles de Valls, els Minyons de Terrassa i els locals Castellers de Vilafranca. Justifiquen la decisió en la voluntat d'un retorn a la diada més tradicional, ja que no han pogut valorar el nivell actual de les colles

SENSE TROBADA PRÈVIA AMB ELS ADMINISTRADORS

Des de la Jove han declinat fer valoracions respecte a la decisió, però sí que han confirmat que, aquesta vegada, no han mantingut cap reunió amb els responsables vilafranquins per a valorar la seva possible participació.

Una decisió que emmarquen en la petició de la mateixa colla expressada ja fa uns anys en què demanava que no se'ls contactés si no eren els escollits per a actuar el dia 30 d'agost a la capital penedesenca.