Volei SPiSP - San Roque (3-1)

La inactivitat de mes i mig no passa factura al Volei SPISP, que es desfà d'un dels favorits per accedir al 'playoff' d'ascens a Superlliga per conservar així les seves possibilitats d'aconseguir-ho també.

L'últim partit dels de Vlado Stevovski va celebrar-se l'11 de desembre. Entre aturades previstes en el calendari i els ajornaments COVID, no s'ha pogut jugar fins ara aquest 2022.

Començament fort del Volei SPiSP, liderat per Elio Carreodeguas (22 punts), emportant-se el primer i segon set amb relativa comoditat tot i el nivell d'un San Roque que va guanyar en l'anada (3-2).

Quatre punts per damunt amb un partit més, els canaris afrontaven l'oportunitat de despenjar de manera gairebé insalvable el Volei SPiSP,  a nou punts de distància de la promoció, però amb dos compromisos menys acumulats.

No ha abaixat els braços el San Roque, que s'ha endut l'igualadíssim tercer parcial (24-26). El quart, però, ha estat el de la sentència gràcies a l'inici fulgurant dels locals (4-0), que han conservat les rendes per acabar emportant-se la victòria i els tres punts en joc.

La Superlliga 2 del Volei SPiSP continuarà el diumenge (12.30 hores) 13 de febrer a la pista del Cèvol Torredembarra, que ha descansat aquest cap de setmana. El derbi territorial el narrarem en directe a TAC12.

Sets: 25-21, 25-14, 24-26 i 25-18.