Martinenc - CBT (68-77)

El CBT aprofita la derrota del Olivar i es manté com a líder en solitari de la Lliga EBA gràcies al treballat triomf a Martinenc on David Fernández, amb 13 punts i 7 assistències, va ser el jugador més destacat. Amb l'única absència de Gerard Estebanell per precaució, la recuperació de Fernández va diversificar les opcions en la conducció del joc per descarregar de minuts la resta de noms.

Els de Berni Álvarez van dominar l'electrònic durant tot el partit i a excepció del primer quart amb avantatges de fins a 13 punts (43-56), però el Martinenc va mantenir-se gairebé sempre a prop, a diferències no del tot suficients per calmar els ànims visitants.

Així, un parcial de 5-0 va obligar el tècnic tarragoní a demanar temps mort: quedaven sis minuts i el CBT guanyava tan sols de quatre. Un parell de cistelles de Ferran Torres (11 punts i 7 rebots) van evitar que el Martinenc s'avancés a les acaballes i un triple d'Orion (14 punts, 4 rebots) va deixar coll avall el duel a manca de menys de dos minuts (68-74).

Els del Serrallo no coneixen la derrota el 2022 i encapçalen l'EBA amb un balanç d'11-3. Dissabte tornaran a jugar fora de casa per tercera vegada consecutiva; serà a la pista de l'Horta (3-11).

Parcials: 18-15, 9-21, 19-20 i 22-21.