Un Osasuna-Nàstic per allunyar el descens (19 hores)

Avui a les 7 de la tarda el Nàstic passa pel camp de l'Osasuna amb l'opció de situar-se 7 punts per sobre del descens i avançar el Reus Deportiu just abans del derbi de diumenge. I, amb 7 baixes per lesió, veurem quina és l'aposta d'inici de Rodri al Nuevo Sadar. El Nuevo Sadar serà una caldera per rebre els tarragonins després de la polèmica suscitada per l'ajornament del partit al seu dia. En cas de derrota, el Nàstic dependrà encara d'ell mateix per avançar el Reus a la classificació aquest diumenge.

Álvaro Vázquez podria afrontar el seu primer partit com a titular al Nàstic. Ja va disposar de minuts a Almeria i té números per formar parella ofensiva amb Manu Barreiro. Ara bé, la competència és extrema i això deixaria Juan Muñiz a la banqueta. Mentrestant, Omar Perdomo i Dongou ni tan sols han entrat a la llista de convocats.

No queda clar si Rodri apostarà per Eddy Silvestre o Matilla per formar el doble pivot amb Gaztañaga. Sí que tornaran segur Abraham i Kakabadze als laterals. Davant hi haurà un Osasuna en ratxa i que ha sumat 3 victòries seguides per fregar les places de promoció d'ascens. I atenció a l'estadística perquè el Nàstic només ha perdut 1 dels últims 5 compromisos com a visitant.