La COVID podria costar diners al Volei SPiSP

La suspensió d'un viatge en avió per culpa de la COVID no és un caprici, tampoc un fet inusual enmig de la sisena onada. Malgrat tot, el Volei SPiSP no sap encara si podrà recuperar l'import dels bitllets d'anada, tant de jugadors com cos tècnic, reservats fa més de mig any per abaratir costos i inutilitzats per l'ajornament del partit contra el Sayre. Els cooperativistes, fins ara, tan sols tenen assegurat el reemborsament de la meitat de la despesa i, si això no canvia, perdran 1.000 euros.

La quantitat és prou alta per fer trontollar el pressupost de tota una temporada. Des de la directiva treballen per buscar una solució i que la companyia aèria retorni la totalitat de la inversió, ja que la causa mèdica està més que justificada.

Va ser el primer compromís oficial del Volei SPiSP que se suspèn per culpa de la pandèmia i després de gairebé dos anys. Un cap de setmana de Superlliga 2 en què tan sols van poder disputar-se dos compromisos programats.

El Sayre-Volei SPiSP, mentrestant, apunta cap al dimarts 15 de febrer: tots dos conjunts acceptarien així competir entre setmana. Aquesta alternativa, inevitablement, provocarà que els tarragonins paguin un altre bitllet d'anada i tornada a territori canari.

El Volei SPiSP conserva intactes les possibilitats d'accedir al 'playoff' per pujar a Superlliga i preveu recuperar la normalitat esportiva aquest dimarts. Si tot va bé, dissabte al vespre rebrà a casa el Club Natació Sabadell.