El fill de l'exalcalde Joan Miquel Nadal, Dídac Nadal, serà el nou portaveu del PDeCAT a l'ajuntament de Tarragona

El del fill de l'exalcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, Dídac Nadal substituirà el regidor Albert Abelló a l'ajuntament de Tarragona que va morir el passat desembre per un infart. Serà també el portaveu del PDecat al consistori.

Gairebé un mes després de la mort del portaveu del PDeCAT a l'ajuntament de Tarragona Albert SAbelló, aquest dimecres s'ha conegut el nom d ela persones que li agafarà el relleu. Es tracta de l'advocat de 40 anys Dídac Nadal, fill de l'ex-alcalde convergent de Tarragona Joan Miquel Nadal i que entrarà al consistori tot i ocupar el número 15 de la llista de l'antiga CiU a les eleccions municipals del 2015.

La tria de Nadal com a relleu d'Abelló s'ha justificat des del comitè local del partit a Tarragona per tal de que aquest tingui una veu pròpia a l'ajuntament, ja que Nadal passarà a ser el portaveu del grup municipal. De fet, també s'ha barallat fins al darrer moment el nom d'Irene Mallol, número 5 de la llista, però que hi ha acabat renunciant per motius professionals.

Nadal arriba a la política tarragonina diu que ben conscient de la cara bona i també la dolenta de la mateixa, després de l'experiència del seu pare al consistori. Creu que Tarragona es torba en un moment de paràlisi flagrant i demanca d'autoestima i de capitalitat que s'han de revertir en un futur. és per tot això que ha anunciat una oposició contundent al govern Ballesteros.

Tant Nadal com el PDeCAT han volgut desvincular la seva tria com a nou regidor de la cursa electoral del 2019. Des del partit s'ha remarcat que en el primer semestre d'aquest 2018 es celebraran primàries per triar el cap de llista, una elecció a la que Nadal diu ara mateix no té intenció de presentar-se, però no ho descarta en els propers mesos.