L'Ajuntament admet la sobreoferta de patinets de lloguer a Tarragona

És la imatge amb què es troben aquests dies els usuaris de l'aplicació de l'empresa Lime de lloguer de patinets a Tarragona. La multinacional ha decidit deixar d'operar a la ciutat després de poc més de quatre mesos de prestar-hi servei, amb una flota variable d'un mínim de 100 vehicles i un màxim de 500

Una decisió que deixa l'oferta de lloguer de patinets amb només tres empreses i un màxim de 1.500 vehicles disponibles. Des del consistori tarragoní emmarquen la marxa de Lime en una decisió econòmica basada en un mercat que, reconeixen, era massa gran fins ara per una ciutat de les característiques de Tarragona.

NOUS CONDICIONANTS PER LES LLICÈNCIES

A les portes del primer any de la implantació de les dues primeres empreses a la ciutat i de la consegüent renovació de la llicència d'explotació, l'Ajuntament hi vol introduir nous condicionants. Entre aquests, l'obligatorietat de matricular els vehicles o l'adopció de mesures per evitar que circulin per la vorera.

EL CASC, OBLIGATORI AL FEBRER

La primera mesura que s'implantaràm peròm serà l'obligatorietat del casc per als conductors.

La norma s'aprovarà definitivament en el ple d'aquest mes de gener i s'espera que s'implementi la primera setmana de febrer.