Hi haurà rotacions a "l'infern" de Pamplona

La llarga polèmica entre Osasuna i Nàstic s'acabarà demà, per fi, amb la disputa del partit ajornat al seu dia per culpa de la neu. I atenció perquè el Nuevo Sadar pot ser una caldera.

Pamplona espera amb ràbia el Nàstic i lluny queda l'agermanament entre aficions viscut durant el playoff d'ascens a Primera de fa dues temporades. La grada vol una victòria perquè consideren injust no haver guanyat als despatxos per incompareixença dels grana al seu dia. En qualsevol cas Rodri no està preocupat per aquesta tensió afegida. Pol Valentin amb bronquitis i Juan Delgado amb molèsties al genoll són la sisena i setena cara de la infermeria, on es mantenen Uche, Emaná, Djetei, César Arzo i Tejera.

Kakabadze i Abraham podrien recuperar la titularitat, tot i que és difícil esbrinar l'onze podrien entrar en joc les rotacions pensant en el derbi contra el Reus de diumenge. Serà demà quan Osasuna i Nàstic s'enfrontin a partir de les 19 hores. Els tarragonins compten amb 4 punts d'avantatge respecte al descens i en cas de guanyar avançaran el mateix Reus a la taula classificatòria.