Noves concentracions per reclamar la llibertat dels Jordis quan fa tres mesos que estan a la presó

Centenars de persones es van concentrar davant diversos ajuntaments del territori per reclamar la llibertat dels presidents de l'ANC i Òmnium Cultural tres mesos després del seu empresonament a Soto del Real. La concentració més multitudinària va aplegar més de mig miler de persones a Tarragona

El dia que es complien tres mesos de l'empresonament dels presidents de l'ANC i Òmnium Cultiral Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, els ajuntaments del territori van tornar a ser esceanri de concentracions per a reclamar la seva llibertat.

A Tarragona més de mig miler de persones es van donar cita a la plaça de la Font en una concentració en que van destacar els tres minuts de silenci dedicats pels assistents als empresonats, mentre que la Plaça de la Fotn s'omplia de llums en el sue record. Un acte en que es va llegir el manifest unitari present a totes les concentracions i entre els diversos parlaments va destacar el del dirigent nacional de la CUP Quim Arrufat, que va fer una crida a implementar la República Catalana en la nova legislatura que comença aquest dimecres.

També unes 300 persones es van concentrar a la Plaça del Blat de Valls, on dos llaços grocs formats per espelmes van ser els grans protagonistes d'un acte en que també es va llegir el manifest unitari i es va cloure amb el cant dels segadors.

A Torredembarra un centenar de perosnes es van concentrar a la PLaça del Castell en un acte en que el manifest unitari va sre llegit per les entitats sobrianistes, així com per l'alcalde Eduard Rovira i la regidora de PDECAT Anna Magrinyà.

Per últim a Montblanc més d'un centenar de persones van demanar la llibertat dels dos líders sobiranistes empresonats amb una concentració a les portes de l'ajuntament de la Vila Ducal. els encarregats de llegir el manifest van ser diversos regidors del ple montblanquí.